صاحب ماشین خود را دارای مدرک دکترای عمران معرفی میکند و در پاسخ به سوال خبرنگار که از او میپرسد یک جوان ۳۲ ساله ایرانی چطور میتواند یک خودروی مازراتی گرانقیمت داشته باشد؟ پاسخ میدهد: «مگه جوونهای دنیا میتونن، ما چیزی میگیم؟ ما هم یک جوون ایرانی، هر جوون ایرانی میتونه داشته باشه. آدم اگه زحمت بکشه و کار کنه میتونه یک ماشین مازراتی و یا حتی بهتر هم داشته باشه.»
او در بخش دیگری از این مصاحبه و در پاسخ به سوال تبلیغاتی گزارشگر مبنی بر اینکه شما آقازاده نیستید؟ جواب میدهد خیر و درباره خرید این خودروی گرانقیمت نیز عنوان میکند که میخواستیم ثابت کنیم حاشیه امنیت در ایران بالاست و هرکسی میتواند با یک خودروی گرانقیمت در خیابانهای تهران براند.
اما از آنجایی که گویا شبکه خبر، پخش این مصاحبه برایش خیلی مهم بوده، در حین پخش گزارش زیرنویس کرد: «حاشیه امنیت سرمایهگذاری در ایران بالاست»، در حالی که چنین چیزی از گفتههای صاحب ماشین پیدا نبود.
نکته قابل توجه دیگر این است که مقام معظم رهبری در سخنان خود خطاب به مدیران رسانه ملی بر تخریب تجملگرایی تاکید کردهاند، با توجه به رهنمود صریح ایشان، پخش این گزارش چه معنایی میتواند داشته باشد؟
ضمن اینکه در حال حاضر کشور در مقابله با تحریمها و عبور از این شرایط سخت در تلاش است و باز هم بنا بر تاکید رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد مقاومتی، پخش این گزارش معنایی از رسانه ملی نمییابد.
همچنین مگر چند درصد از جوانان میتوانند حتی در شرایط اقتصادی مطلوب، در سن ۳۲ سالگی صاحب میزان دارایی شوند که بالغ بر یک میلیارد تومان آن را صرف خرید خودروی شخصی کنند؟
سازمان صداوسیما که هزینه آن از طریق بیتالمال تامین میشود، در راستای کدام هدف انقلابی و اسلامی اقدام به ترویج مصرفگرایی و تجملگرایی میکند و از آن به عنوان یک صفت خوب یاد کرده و دیگران را هم ترغیب به انجام آن میکند؟
طی سالهای اخیر تجملگرایی در مجموعههای تلویزیونی رواج یافته و مصرفگرایی در آن موج میزند. در کنار آن بخشهای خبری هم از قافله عقب نماندهاند و ساعات طلایی و پیک مخاطب را به ارائه گزارشهایی که هیچ نسبتی با آموزههای اسلامی ندارد، به روی آنتن میبرند.
نظرات شما عزیزان:
|