وی تشدید اعمال تحریمها علیه کشور را به عهده فتنه سبز خواند و تصریح کرد: کاندیداهای انتخابات سال 88 باید پاسخگوی اعمال خود باشند.
استاد دانشگاه تهران احزاب سیاسی را مجموعه بههم پیوسته توصیف کرد و افزود: احزاب باید بتوانند از بحرانها عبور کنند.
وی حرص و طمع را پایه نظام سرمایهداری دانست و اظهار کرد: اگر فقرا غفلت کنند گفتمان توسعه سیاسی و اقتصادی لیبرالی انتقام میگیرد.
اللهکرم به گفتمان دولت احمدینژاد اشاره کرد و گفت: طرفدار جنگ نیستیم اما طرفدار بالا بردن منافع ملی خود هستیم و هنر احمدینژاد در تهدیدزایی بالا بردن درآمد کشور بود.
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران گفتمان احمدینژاد را گفتمان سی تیر خواند و تصریح کرد: گفتمان جلیلی گفتمان انقلاب اسلامی بوده و جزو حلقه انحرافی نیست.
وی با تاکید براینکه جریان انحرافی و هاشمی نیروی اجتماعی ندارند، اضافه کرد: اگر هاشمی نیروی اجتماعی داشت در صحنه میماند.
*نیروی اجتماعی در خدمت رهبری است
اللهکرم با بیان اینکه نیروی اجتماعی امروز به طور کامل در خدمت مقام معظم رهبری است، بیان کرد: نیروی اجتماعی میبیند که رهبری آنها را از گرداب فتنه 92 بیرون آورده است.
استاد دانشگاه تهران به گفتمان کاندیداهای ریاست جمهوری اشاره کرد و یادآور شد: ائتلاف 1+2 گفتمان مقاومت و پیشرفت را دارد و جلیلی گفتمان مقاومت و عدالت را دنبال میکند.
وی گفتمان سازش و توسعه را متعلق به عارف و روحانی دانست و تصریح کرد: گفتمان پیشرفت معطوف به عدالت را میتوانیم به جامعه پیشنهاد کنیم.
اللهکرم در پایان گفت: توسعهای که موجب خالی شدن جیب محرومان شود، توسعه نامتوازن است و در دوره هاشمی، خاتمی و احمدینژاد شاهد توسعه نامتوازن بودیم.