مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت ها با اشاره به این که پلیس هم بعنوان پلیس وظیفه اش اجرای قانون است گفت: وظیفه اصلی پلیس اجرای قانون است؛ حالا اگر وظیفه دیگری به عنوان اسلام داشته باشد بحث دیگری است.
یونسی در ادامه گفت: گرچه قانون ما از اسلام جدا نیست، اما بسیاری از این مفاسدی که پلیس با آن مبارزه می کند، اهداف اسلامی است. وی خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق، دزدی، مبارزه با منکرات و فساد و فحشا قطعا کاری اسلامی است اما چون در قانون به او تکلیف شده این کار را می کند، تمام کارهایی که پلیس انجام می دهد وظایفی است که قانون به او محول کرده گرچه ماهیتا اسلامی است اما قانون است. در همه دنیا همینطوری است. قوه قضاییه هم همینطور
وزیر اطلاعات دولت اصلاحات، مسئولیت اصلی اجرای اسلام در درجه اول را به عهده رهبری دانست و گفت: مقام رهبری حداقل دو وظیفه مهم دارد؛ یکی درباره کلیت جمهوری اسلامی و یکی هم اسلام. مراجع تقلید هم چنین مسئولیتی دارند؛ مراجع تقلید هم خود را در برابر اسلام مکلف می دانند و خود را مجری اسلام می دانند و همه روحانیون جز این وظیفه ای ندارند. یونسی با بیان این که امر به معروف و نهی از منکر برای همه چه پلیس چه غیر پلیس واجب است گفت: از پلیس نمی توانیم جز قانون انتظاری داشته باشیم. خارج از قانون به عنوان یک مسلمان در مورد احکام اسلامی وظیفه دارند اما نه به عنوان یک پلیس.
این توضیحات نماینده اعزامی دولت به گراش در سفر به فارس، در خصوص اظهارات دکتر روحانی با اعتراض یکی از حضار در جلسه روبرو شد. وی ضمن خوش آمدگویی و خسته نباشید به یونسی قصد طرح سوال از نماینده دولت را داشت که با مخالفت مشاور رئیس جمهور مواجه شد.
پس از فریادهای عده ای دیگر از حضار برای ساکت کردن فرد سوال کننده فضای جلسه متشنج شد و علیرغم درخواست یونسی از ماموران برای اجازه طرح سوال، این موضوع محقق نشد.
تنش و درگیری لفظی بین حضار باعث به هم خوردن جلسه و نیمه تمام ماندن صحبت های یونسی شد.
بنا به این گزارش یکی از جانبازان جنگ تحمیلی معترض به سخنان یونسی نیز بر اثر فشار و ازدحام نقش بر زمین شد که توسط پرسنل هلال احمر از جلسه خارج و تحت درمان قرار گرفت.
گراش از جنوبی ترین شهرستان های استان فارس محسوب می شود که بخشی از جمعیت روستاهای آن را اهل سنت تشکیل می دهند
نظرات شما عزیزان:
|