در موضوع عفاف و حجاب نقش مردان بیشتر از زنان است
وی با اشاره به اینکه، راهکارهای عفاف و حجاب در سال 84 در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و 26 دستگاه مسئول شدند که در این راستا فعالیت کنند، افزود: از این 26 دستگاه، 24 دستگاه مسئولیت ایجابی دارند و 2 دستگاه که نیروی انتظامی و قوه قضائیه است مسئولیت سلبی دارند.
سردار کارگر با اشاره به وظایف سلبی ناجا گفت: بیشترین فعالیت نیروی انتظامی، فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی است و ناجا سالانه اعتبار مناسب در اینباره از طریق ساخت فیلم، سریال و تهیه مستنداتی که از صدا و سیما نیز، پخش میشود، هزینه میکند.
وی گفت: تکلیف عفاف و حجاب روشن است چرا که براساس اسلام، خانمها باید حجاب شرعی را رعایت کنند، تصریح کرد: البته اجرای طرح عفاف و حجاب هم برای خانمهاست و هم برای آقایان.
وی یادآور شد: در رابطه با مساله عفاف و حجاب، نقش مردان بیشتر از خانمها است چرا که حساسیت آقایان میتواند در وضعیت حجاب خانمها تاثیر گذار باشد البته با سیاه نماییها مخالف هستیم زیرا وضعیت عفاف و حجاب در جامعه روز به روز بهتر شده و جوانان ما مخصوصاً خانمها بسیار خوب هستند.
معاون اجتماعی ناجا، با اعلام اینکه، جوانان ایرانی بهترین جوانان دنیا هستند، تصریح کرد: حضور جوانان در هشت سال دفاع مقدس و نیز پیشرفتهایی که در ابعاد علمی، ورزشی و فرهنگی در جامعه شاهد آن هستیم، توسط جوانان صورت گرفته است؛ بنابراین برخی از صحنه ها که در جامعه مشاهده میشود، زیبنده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست چرا که ما باید برای دیگران الگو باشیم.
سردار کارگر، خاطرنشان کرد: تصور نمیکنم هیچ سازمانی به اندازه نیروی انتظامی کار تحقیقاتی، پژوهشی، نگرش سنجی و نظرسنجی درباره مسئله امنیت اجتماعی، امنیت اخلاقی و امنیت روانی انجام داده باشد و ما این کار را با کمک کارشناسان خود و خارج از نیروی انتظامی که از اساتید خوب کشور هستند، انجام میدهیم.
وی افزود: ما در نیروی انتظامی، کمیته راهبردی عفاف وحجاب داریم که 30 نفر از اساتید که در این خصوص صاحب نظر و دارای کرسی هستند در این کمیته شرکت کرده و نظرات خود را ارائه می دهند.
افراد باید لباسی بپوشند که حداقل های عفاف و حجاب را رعایت کنند
وی با اشاره به مصاحبه سردار رادان درباره کراوات گفت: متاسفانه برخی از رسانهها تمام مطلب را منتقل نکردند، اینکه نیروی انتظامی بخواهد با کراوات برخورد کند، این موضوع نبوده است و همانطوری که فرمانده نیروی انتظامی توضیح دادند ما به حیطه و حریم شخصی افراد و نوع لباس پوشیدن مردم کاری نداریم اما افراد باید لباسی بپوشند که حداقلهای عفاف و حجاب را رعایت کنند.
این مقام انتظامی، همچنین تاکید کرد: نباید تنها روی بیمارستان تمرکز کنیم، چرا که جامعه علمی و پزشکی ما شریف هستند اما برخی جاها، کج سلیقگی میکنند که انشاالله غرضی در این رابطه وجود نداشته باشد.
وی ادامه داد: اما اینکه کارمندان مرد را مجبور کنند با کراوات به سرکار بیایند و رنگ کراوات آنها را نیز تعیین کرده یا اینکه خانمها را مجبور کنند که با مانتوهای چسبان و موهایشان بیرون باشد به محل کار بیایند و در غیر اینصورت آنها را از محل کار بیرون کرده و بهکارگیری نکنند، قطعا با این مراکز برخورد میکنیم که نمونه بارز آن نمایشگاه غذا بود.
وی با اعلام اینکه شکایاتی نیز از سوی برخی از کارکنان اینگونه موسسات به نیروی انتظامی شده است، یادآور شد: متاسفانه موسساتی تاسیس شده که زنان و مردانی را با سایز و لباس خاصی میآورند و از مردان میخواهند که حتما کراوات بزنند و حجاب زنان نیز باید نامناسب باشد، هر موسسه و بیمارستانی باید یونیفرمی داشته باشد، اما باید شایسته باشد و سردار رادان نیز اشاره به این مسئله داشتند.
95 درصد افراد بدپوشش به دستگاه قضایی معرفی نمیشوند
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص گشت های امنیت اخلاقی نیز گفت: کلیه نیروهایی که در گشتهای امنیت اخلاقی مستقر هستند، آموزش دیدهاند و مصادیق برخورد برای آنها نیز روشن است.
سردار کارگر با اشاره به اینکه، برخورد با زنان بدپوشش توسط پلیس زن انجام میشود، افزود: افرادی که به مراکز پلیس امنیت اخلاقی منتقل میشوند، در آنجا مشاوران و مددکاران ما با آنها صحبت میکنند و به دنبال آن هستند که تذکراتشان راهگشا باشد بنابراین بیش از 95 درصد از آنها به دستگاه قضایی معرفی نمیشوند.
معاون اجتماعی ناجا تاکید کرد: ما با هنجارشکنها، عفاف ستیزان و افرادی که بهصورت مانکنی در خیابانها حاضر میشوند و پوششهایی را در جامعه، تبلیغ میکنند برخورد میکنیم و حداقلها را در نظر گرفتیم البته حد حجاب در اسلام مشخص است.
خودرو حریم خصوصی نیست
وی در باره عدم رعایت پوشش در داخل خودروها نیز اظهار داشت: داخل خودروها، حریم خصوصی محسوب نمیشود؛ زیرا خودرو وسیلهای است که در انظار عمومی حرکت میکند و داخل آن را همه میبینند، بنابراین افراد در داخل خودرو نیز باید رعایت اخلاقیات را بکنند.
سردار کارگر با اشاره به اینکه، 300 وظیفه راهکارهای عفاف و حجاب در مصوبه شورای انقلاب فرهنگی آمده است، خاطرنشان کرد: در این مصوبه، 21 وظیفه برعهده نیروی انتظامی گذاشته شده و مابقی وظایف، به دستگاههای دیگر برمی گردد بنابراین لازم است که دستگاههای دیگر نیز، در این موضوع وارد عمل شده و فرهنگ سازی کنند.
قانون ملاک عمل نیروی انتظامی است
معاون اجتماعی نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: مسلماً در کنار کارهای ایجابی باید اقدامات سلبی نیز انجام شود زیرا برخی هنجارشکن هستند و از طرفی، ملاک عمل نیروی انتظامی قانون است و ما سلیقهای عمل نمیکنیم.
وی یادآور شد: ما از جامعه پاک برخوردار هستیم که وضعیت آن هر روز رو به رشد است و زنان نیز نقش مهمی در اعتلای علم و فرهنگ جامعه دارند و امام (ره) فرمودند صلاح و فساد جامعه در دست زن است و مرد از دامن زن به معراج میرسد، و تنها برخی از زنان ما هستند که نسبت به مساله حجاب غافلاند تا مغرض.
وی از مسئولان سازمان صدا و سیما خواست تا از سایر دستگاهها از جمله آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و ارشاد نیز دعوت بهعمل آورده تا برنامههای خود در موضوع عفاف و حجاب مطرح کنند و افزود: صدا و سیما سازمانی است که در موضوع امنیت اخلاقی، بیشترین کمک را کرده اما باز هم جای کار دارد و باید این سازمان نیز برنامههای مدون خود را اعلام کند.
سردار کارگر به تهاجم فرهنگی که به کشور شده اشاره کرد و اظهار داشت: حدود 25 سال است که رهبر معظم انقلاب اسلامی به این تهاجم اشاره فرمودند و این تهاجم فرهنگی مانند بمب شیمیایی نامحسوس است اما اثر خود را در جامعه میگذارد.
وی یادآور شد: دشمنان، 198 دستور را برای وضعیت اجتماعی و فرهنگی ما تنظیم کردهاند و هجومی که به کشور ما و کشورهای اسلامی می شود به منظور تغییر ذائقه اسلامی-ایرانی است و آنان امنیت ملی را نشانه گرفتهاند چرا که اگر در جوانان ما نفوذ کرده و فساد را در کشور ما حاکم کنند، کشور را از توسعه و رشد، باز میدارند.
70 شبکه تلویزیون فارسی زبان، بنیاد خانواده را نشانه گرفتهاند
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه، هم اکنون 70 شبکه تلویزیون فارسی زبان، تاسیس و میلیونها دلار صرف شده است، تصریح کرد: آنان که دلسوز مردم ایران نیستند، بلکه با راه اندازی این شبکهها، بنیاد خانواده را نشانه گرفتهاند.
وی افزود: ورود ماهواره به هر خانهای به سست شدن بنیاد خانواده میانجامد بنابراین یکی از وظایف نیروی انتظامی مقابله با این جنگ نرم است که البته برخورد با جنگ نرم نیازمند قدرت نرم است.
این مقام انتظامی به تشکیل فرماندهی مرزبانی در ناجا بهمنظور جلوگیری از ورود تجهیزات ماهوارهای و اقلام ضد فرهنگی به کشور اشاره کرد و گفت: براساس آمارها، حدود 50 درصد ورود این اقلام به کشور کاهش یافته است؛ علیرغم همه این اقدامات، پلیس اماکن با فروشندگان اقلام ضد فرهنگی نیز برخور میکند.
وی تصریح کرد: هم اکنون اصناف نیز با تولیدکنندگان پوشاک نامناسب نیز برخورد میکنند اما مهمتر آن است که مردم ما نباید تقاضا داشته باشند؛ چرا که تقاضا مهمتر از تولید است.
نظرات شما عزیزان:
|