منبع:آفتاب نیوز
اعتماد در صفحه باشگاه سیاست خود به انتشار بخشهایی از نامه عبدالرضا داوری، رییس سابق صندوق بازنشستگی مس ایران ـ که در حمایت از اسفندیار رحیم مشایی نگاشته شده بود ـ پرداخت.
این روزنامه نوشت: «وی در یادداشتی که در سایت مؤسسه ایران، مءسسه مطبوعاتی تحت نظارت علیاکبر جوانفکر منتشر کرده، نوشته است: این روزها که برای تدریس و پژوهش به دانشگاه میروم و موجی از اقبال دانشجویان و اساتید با گرایشهای مختلف را نسبت به اندیشهها و منش مهندس مشایی مشاهده میکنم، به انقلاب اسلامی باورمندتر میشوم که چنین ظرفیتهای عظیمی را در تولید فکر و اندیشه مهیا کرده است.
داوری در یادداشت تجلیلی خود نوشته است: منظومه فکری مهندس مشایی، نقطه پایان تمامی دوگانهانگاریهای کاذب و نفی پولاریزاسیون و قطبیسازی عرصه عمومی جامعه ایران در ۱۵۰ سال اخیر است. اگر از نهضت مشروطه تا نهضت ملی شدن نفت، از خرداد ۴۲ تا بهمن ۵۷ و از فروردین ۵۸ تا خرداد ۶۸ و از شهریور ۶۸ تا خرداد ۷۶ و از خرداد ۷۶ تا تیر ۸۴ و از تیر ۸۴ تا دی ۸۸ همواره دوگانهانگاریهای کاذب سنت و تجدد، ایران و اسلام، مذهب و دانش، تعهد و تخصص، توسعه و ارزش، آزادی و عدالت، عوام و خواص و.... موانعی را در مسیر پیشرفت جامعه ایرانی ایجاد کردهاند، مهندس مشایی با بهرهگیری از اندیشه قرآنی علامه طباطبایی و کاربست اندیشه عرفانی محیالدین عربی، رویکرد نوینی را در میان طیفهای فکری انقلاب اسلامی برانگیخته است که تضادها و دوگانهانگاریهای کاذب را در درون خود حل و هضم مینماید، به ویژه آنکه در عصر جهانی شدن و اعمال شدیدترین نیروهای مرکزگریز بر جوامع امروزین، چنین رویکردی که انسجام درونی یک جامعه را نسبت به سایر رویکردهای رقیب افزایش داده و از خطکشیهای کاذب پرهیز میکند، بهترین ابزار را برای صیانت از جامعه در اختیار مدیریت ارشد نظام قرار میدهد.
داوری در بخش دیگری از یادداشت خود آورده است: با تلاش و صبر مشایی، فراگفتمانی در حال بروز و ظهور است که تمام گفتمانهای سی سال اخیر را در درون خود هضم نموده و گفتمان دهههای آینده انقلاب را متولد خواهد ساخت و البته تصور میکنم سکوت آقای مشایی نیز در برابر حجم وسیع حملات و تخریبها به آن دلیل است که ایشان هم این دوره تاریخی را حامل دردهای زایمان فراگفتمان نوین جامعه ایران دانسته و آن را گذرا و بیاثر تلقی میکند.
نظرات شما عزیزان:
|